JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Estrena de Flor d'Atzavara, al Centre Cultural de Valls

Música -
 • Calendari: 11/2/2021 19:00h
 • Localització: Valls

  El proper dijous dia 11 de febrer, arriba l'estrena mundial de Flor d'atzavara, un concert per a piano i cordes de Feliu Gasull. L'acte es portarà a terme al Centre Cultural Municipal de Valls, a les set de la tarda. 

  La Camerata Eduard Toldrà ens proposa un programa molt atractiu que inclourà l'estrena mundial del Concert per a piano i orquestra de cordes "Flor d'atzavara", de Feliu Gasull, un dels secrets més ben guardats del panorama de compositors catalans contemporanis. El programa també inclourà la interpretació, per part de la pianista Laura Ferré Rozada, dels Impromptus del compositor vallenc Robert Gerhard, i també obres orquestrals d'Eduard Toldrà, Giacomo Puccini i Gustav Mahler.

  La mort de la mare, l'hivern del 1948, va desolar Robert Gerhard. En aquesta etapa va plantejar-se qüestions referides a la missió i funció de l'obra musical. Fruit d'aquelles reflexions són els Tres Impromptus per a piano que es podran escoltar al Centre Cultural i el Conccert per a piano (1951), dues obres compostes a partir de la tècnica serial, però combinada amb la introducció de temes de caràcter popular espanyol.

  Més informació: www.iev.cat 

   

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...