JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

El Poema de Nadal a Santes Creus

Música -
 • Calendari: 19/12/2020 19:00h
 • Localització: Santes Creus

  El dissabte 19 de setembre a les 19.00h, al Reial Monestir de Santes Creus, es portarà a terme el concert musical El Poema de Nadal, de Josep Maria de Segarra. 

  Josep Maria de Segarra (Barcelona 1894-1961) es compta entre els noms més populars de la literatura catalana d'aquest segle. La seva obra abraça nombrosos gèneres com el teatre, la poesia, el periodisme, la traducció o la prosa.

  "Quan ve Nadal, la cançó del miracle, amb pessebre de molsa i arboç ens fa pensar en unes ganes molt vives, ens fa pensar en un desig de debò de donar coses al Noi de la Mare, coses que vinguin de dintre del cor."

  El poema de Nadal recupera aquest text clàssic de la literatura catalana i es mostrarà sobre l'escenari de Santes Creus.