JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

El Món de les abelles - Visita arnes i tast de mel (Festival Senderista de les muntanyes de Prades)

Activitat en familia -
 • Calendari: 28/10/2023 9:15h
 • Localització: Ermita del Remei

  El cap de setmana del 27, 28 i 29 d'octubre es celebrarà el III Festival Senderista de les muntanyes de Prades. Un festival que vol posar en valor aquest territori del nostre país.

  Durant el cap de setmana es faran un seguit d'activitats on ens hem d'inscriure prèviament.

  A l'Alt Camp es faran dues activitats, una a Mont-ral i l'altra a Alcover

  Dissabte 28 a les 17h a Alcover: Visitarem una de les col.leccions privades d'arnes més importants de Catalunya, on ens introduirem en el curiós món de les abelles, viurem els estris per a la recol.lecció i aprendrem el procés d'extracció de la mel.  Caminarem fins a les arnes i acabarem amb un tats de mel rajant directe del rusc, en viu.  Acompanyarem el tast amb les explicacions de les propietats terapèutiques de cada mel i les seves combinacions culinàries.

  Amb els més atrevits, ens vestirem d'apicultors i ens acostarem a les abelles per veure com treballen i quina és la seva tasca a l'arna. 

  Per a més informació: wwww.festivalsenderistamuntayesdeprades.cat