JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

El gust de la terra, al Pla de Santa maria

Celebració -
 • Calendari: 15/5/2021 9:45h - 19:45h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  La Ruta de la Capona, que permet conèixer les barraques de pedra seca del Pla de Santa Maria, serà el primer escenari d’una nova activitat que marida gastronomia i patrimoni. L’experiència rep el nom d’El gust de la terra i consisteix en una descoberta turística acompanyada del tast de tapes i de vins. La primera d’aquestes experiències tindrà lloc el dissabte 15 de maig. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria que té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni i  els productors del territori.

  Per a aquesta primera edició, el restaurant Masia del Pla elaborarà cinc tapes cuinades amb l’oli El Carpi, i aquestes tapes es maridaran amb cinc vins del Celler Mas Vicenç. La descoberta de l’entorn anirà a càrrec del Servei d’Informació i Turisme de l’Alt Camp (SITAC). Hi podran participar tres grups de 15 persones cadascun. Cada grup tindrà una hora assignada (a les sis, a les set o a les vuit de la tarda) i el preu de l’activitat és de 25 euros per persona.

   

  Més informació i bases: www.elpladesantamaria.cat

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...