JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Dia Mundial de les Abelles a Alcover

Celebració -
 • Calendari: 15/5/2021 9:45h - 20/5/2021 9:45h
 • Localització: Alcover

  El 20 de maig se celebra el Dia Mundial de les Abelles, motiu pel qual la Casa Museu de la Mel d'Alcover ha preparat un programa amb diversos actes del 15 al 20 del mateix mes. 

  - 15 de maig: activitats conjuntes d'inauguració amb el Museu de paleontologia d'Alcover i la Casa Museu de la Mel. A continuació, una visita-cata de mels dirigida per Joan Maria Llorens, apiculturo de la vila.

  Lloc: Casa Museu de la mel a les 12.00h.

  - 16 de maig: esmorzar de pagès organitzat per l'Associació d'Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades. Tot seguit, portes obertes al Museu de la Mel. Per finalitzar, presentació del projecte REDICAT 2021.

  Lloc: Casa Museu de la Mel a les 11.00h.

  - 17 de maig: deliberació del jurat de la participació dels alumnes de l'Escola CEIP Mare de Déu del Remei d'Alcover al "V Concurs de dibuix del Dia Mundial de les Abelles". S'anunciarà a les xarxes socials.

  - 18 de maig: realització de diverses activitats per la celebració del Dia Internacional dels Museus. A les 19.00h, videoconferència coordinada per l'Associació de Qualivida sobre les abelles i els beneficis pel mediambient i la salut. També hi haurà la presentació del Projecte REDICAT 2021. 

  Lloc: Videoconferència per mitjà de l'aplicació MEET a les 19.00h.

  - 19 de maig: Presentació del projecte REDICAT 2021 a la Ràdio ciutat de Valls.

  - 20 de maig: Celebració del Dia Mundial de les Abelles. Activitats diverses sobre el món de les abelles i l'apicultura per a les escoles (taller de fumadors, taller de la mel, observació de les abelles...)

  Lloc: Escola CEIP Mare de Déu del Remei.

   

  Documents associats: 

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...