JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Dia Internacional de la Dona Rural

Exposició -
 • Calendari: 9/10/2020
 • Localització: Alt Camp

  El dia 15 d'octubre se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Dona Rural, amb l'objectiu de retre homenatge i reconèixer el paper cabdal de les dones en l'agricultura, la ramaderia, l'emprenedoria rural i la fixació de la població en el territori.

  Enguany, arran de la pandèmia del coronavirus, s'ha fet més evident que mai la importància estratègica del sector agroalimentari a la nostra societat. El sector ha sabut fer un pas endavant i promoure les iniciatives innovadores per tal de donar resposta a les noves necessitats sorgides de la situació actual. 

  Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació es vol aprofitar la celebració d'aquest dia per presentar alguns d'aquests projectes en una jornada que es durà a terme el dia 9 d'octubre de forma virtual. 

  Així doncs, aquest esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 9 d’octubre i, degut a les circumstàncies actuals, es portarà a terme en línia. Durant aquesta jornada es presentaran les iniciatives innovadores, de dones que treballen fent xarxa o ajudant a visualitzar altres productors de la zona. Aquest és el cas de Llépol.cat, de Vila-rodona, que serà una de les iniciatives que s’exposaran.

  Podeu veure i descarregar el programa de la jornada fent click aquí.

   

  Notícies relacionades

  L'Ajuntament de Mont-ral acaba de col.locar...
  El Festival Jordi Savall és el festival de...