JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Descobreix els grans secrets d'un petit museu!

Activitat en familia -
 • Calendari: 1/7/2020 10:15h - 31/7/2020 10:15h
 • Localització: Alcover

  Sabíeu que… els insectes fossilitzats rarament apareixen en fàcies marines o de transició, i que les de la pedra d’Alcover són una excepció? Als jaciments del Glorieta s’ha trobat una sola ala aïllada de quasi 70mm de llargària. Descobreix-la a l’espai “Triàsic, explosió de vida”, un viatge en el temps just després d’una de les grans extincions de vida al nostre planeta.

  Sabíeu que… el peix pedra va ser un animal molt savi que va viure a l’antic mar d’Alcover, on es va quedar adormit dins una roca?


  Sabíeu que… abans de tenir aigua corrent a les llars hi havia tot un seguit d'objectes molt originals com la dutxa-paret?


  Sabíeu que… la cotilla oprimia el cos de les dones i ocasionava problemes als òrgans interns, minvava la capacitat pulmonar i estomacal, provocava atròfia muscular, etc.?


  Aquests i molts altres interrogants els podreu respondre quan visiteu el Museu d’Alcover.

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...