JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

CXXV Aniversari del compositor Robert Gerhard

Exposició -
 • Calendari: 25/9/2021 12:00h
 • Localització: Valls

  Des del 2016, és tradició que cada 25 de setembre l'Institut d'Estudis Vallencs organitzi una activitat a l'entorn del compositor vallenc Robert Gerhard i Ottenwaelder, per tal de celebrar que aquesta data, el 1896, nasqué a la ciutat de Valls el que s'està desvetllant com el millor compositor català del segle XX.

  Enguany la data s'escau amb el 125 aniversari d'aquesta efemèride, que posa el punt i final de la commemoració de l'Any Gerhard 2020-2021, promogut per la Generalitat de Catalunya i al que ens hem sumat moltes entitats culturals vallenques i catalanes. De fet, la coincidència dels 50 anys de la seva mort (2020) i els 125 de la seva naixença (2021) ha motivat l'organització a molts països de concerts, estrenes i esdeveniments especials.

  Des de l'IEV, on conservem un dels fons documentals i musicals més importants del compositor, ho celebrarem aquest dia amb un acte de reconeixement a una de les persones que més han fet per a què aquest fons hagi estat possible, en Ferran Gerhard Masqué, i en que tampoc podrà mancar la música d'aquest vallenc universal.

  L'acte tindrà lloc el dissabte 25 de setembre a les dotze del migdia.

  Cal fer reserva prèvia.

  Més informació: iev@iev.cat

  Notícies relacionades

  L'Ajuntament de Mont-ral acaba de col.locar...
  El Festival Jordi Savall és el festival de...