JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Concert de sardanes amb la Cobla Cossetània

Música -
 • Calendari: 11/9/2021 19:30h
 • Localització: Alcover

  El proper dissabte 11 de setembre, a dos quarts de vuit de la tarda, hi haurà el concert de sardanes a la Terrassa del Cercle d'Amics a càrrec de Cobla Cossetània. 

  La Cobla Cossetània és una formació musical tarragonina especialitzada en ballades de sardanes, concerts, cercaviles, processons, enregistraments i tot tipus de música per a cobla.

  La Cobla, que adoptà el nom de la reguó de la qual era capital Tarragona abans del període romà, va ser fundada el 13 d'abril de 2008 per un grup de músics amb les ganes de difondre la sardana i la música de cobla arreu de Catalunya i créixer a nivell professional i de grup.

  Vinculada al Casal Tarragoní, entitat dedicada a la cultura popular en general, i a la sardama en particular, està formada per onze músics professionals de diferents edats dirigits per la directora i música Elisenda Vilarrubias. 

  L'activitat està adreçada a tots els públics i compleix amb totes les mesures de seguretat vigents.

  Es requereix inscripció prèvia trucant al 977 760 441.

  Més informació: http://conventarts.cat/

  Notícies relacionades

  La marca turística La Ruta del Cister, que...
  Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
  La intervenció consistirà en la restauració...