JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Concert de Nadal JOIC, al Convent de les Arts

Música -
  • Calendari: 29/12/2020 19:15h
  • Localització: Alcover

    El dimarts 29 de desembre, a les set de la tarda, també al Convent de les Arts, la Jove Orquestra Inter Comarcal aportarà tots els ingredients per fer que el públic s'impregni de l'esperit de Nadal i se senti transportat per la música. La brillant obertura dels Reials Focs Artificials de Händel obrirà l'espectacle i seguirà el Concert per a quartet de saxòfons de Philip Glass, que permet descobrir un dels compositors americans actuals més importants de la mà del prestigiós quartet Kebyart Ensemble, nascut a les nostres terres i de trajectòria internacional. Després de la bromisa Pizzicato polka, típica del cap d'any vienès, i el moment més íntim serà per a la Pavana de Fauré, delicada, subtil, i que parla directament al cor. Finalment, el Trencanous de Txaikovski ocuparà el lloc culminant de la vetllada, amb l'excel·lent adaptació del compositor rus d'un dels contes més nadalencs que existeixen. El concert finalitzarà amb el cèlebre Vals de les flors.