JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Cinema al Convent de les Arts - Sentimental

Altres activitats -
 • Calendari: 24/4/2021 19:00h
 • Localització: Convent de les Arts d'Alcover

  Les pel·lícules proposades del Cicle Gaudí de Cinema en Català, iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català, omplen la tarda del darrer dissabte de mes i segueixen portant el cinema ben a prop de casa teva. Cada mes, una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent.

  Julio i Ana fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja ni es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l'essència de la seva relació. Aquesta nit, Ana ha convidat a casa seva els seus veïns del pis de dalt, Salva i Laura, una parella més jove que ells, amable, simpàtica, i dels quals els seus "sorolls" s'han convertit en una molèstia per a Julio i Ana... o potser en un estímul? Els veïns de dalt els faran una inusual i sorprenent proposta que convertirà la vetllada en una experiència excessiva i catàrtica pels quatre...

  *En tots els actes que se celebrin al Convent de les Arts (siguin gratuïts o de pagament) serà necessari adquirir l'entrada prèviament. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada fins a nou avís. 

  On adquirir les entrades:

  - Casa de la Cultura Ca Cosme. Plaça Cosme Vidal, 5 - 977 76 05 95

  - Venda online 24h: www.conventarts.cat

  Notícies relacionades

  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  Camins km0 han preparat diverses experiències...
  Valls ha estat enguany la primera localitat en...