JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Cinema al Convent de les Arts

Altres activitats -
 • Calendari: 27/2/2021 19:00h - 21:00h
 • Localització: Alcover

  Des del gener del 2020, les pel·lícules proposades per al Cicle Gaudí de cinema en català, una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català, ocupen la tarda del darrer dissabte de cada mes i porten el cinema a Alcover. Gràcies a aquesta iniciativa, el públic pot gaudir cada mes d'una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent. 

  En aquesta línia, el 27 de febrer, darrer dissabte de de mes, a les set de la tarda, es projectarà la pel·lícula "La boda de Rosa" al Convent de les Arts d'Alcover. 

  A punt de fer-ne 45, la Rosa s'adona que ha viscut sempre pels altres i decideix engegar-ho tot a passeig, agafar la iniciativa i deixar d'anar a remolc de tothom. Abans però, vol fer efectiu un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

  Mentrestant, el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i la Rosa s'adonarà que això de canviar de vida no és tan senzill si no és al guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que haurà fet mai. 

  Notícies relacionades

  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  Camins km0 han preparat diverses experiències...
  Valls ha estat enguany la primera localitat en...