JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Cine Club Valls - Papicha, somnis de llibertat

Altres activitats -
 • Calendari: 25/3/2021 19:00h
 • Localització: Valls

  El dijous dia 25 de març a les set de la tarda, a la sala d'actes de l'IEV, es projectarà la pel·lícula Papicha, somnis de llibertat, de Mounia Meddour.

  Nedjma, de 18 anys, estudiant allotjada a la ciutat universitària d'Alger (anys 90), somia amb convertir-se en estilista i es nega a que els tràgics successos de la guerra civil algeriana li impedeixin portar una vida normal. Al caure la nit, s'escorre entre les xarxes del filat de la ciutat amb les seves millors amigues per anar a la discoteca on ven les seves creacions a les "papichas" les joves algerianes. La situació política i social de país no deixa d'empitjorar. Nedjma es nega a acceptar les prohibicions dels radicals i decideix lluitar per la seva llibertat i independència organitzant una desfilada de moda.

  Més informació: www.iev.cat

  Notícies relacionades

  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  Camins km0 han preparat diverses experiències...
  Valls ha estat enguany la primera localitat en...