JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Carnaval virtual a Alcover

Celebració -
 • Calendari: 5/2/2021
 • Localització: Alcover

  Des de la Comissió de Carnaval i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcover, tenint en compte l’actual crisi sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19, s'ha organitzat un concurs de disfresses en format virtual garantint així  la seguretat dels alcoverencs i alcoverenques i, al mateix temps, mantenir present l’esperit del Carnaval.

  A tots els participants se’ls farà entrega d’un obsequi. La Comissió de Carnaval serà l’encarregada de repartir un total de 12 premis. En aquesta edició, els premis seran vals bescanviables a diferents establiments locals associats a la campanya de Carnaval.

  Tothom que vulgui participar ho podrà fer omplint la inscripció que trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcover i enviant dues imatges en format horitzontal a pijalcover@alcover.cat abans de dissabte 13 de febrer a les 18h.

  El veredicte serà publicat el diumenge 14 de febrer als canals de comunicació oficials de l’Ajuntament d'Alcover

  Més informació: www.alcover.cat 

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...