JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Arts en viu al Convent de les Arts d'Alcover

Espectacle -
 • Calendari: 9/5/2021 19:00h - 30/5/2021 21:30h
 • Localització: Alcover

  El pròxim diumenge 9 de maig a les set de la tarda, arriba la comèdia musical Tenors, de la Companyia Illuminati

  Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre. 

  Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.  

  El diumenge 23 de maig, a les set de la tarda, es podrà gaudir de l’espectacle musical Acte de fe, un espectacle inclòs al programa Suport a la Creació—Fira de Tàrrega, en coproducció amb Fira Mediterrània, Eufònic, Konvent.0 i el Convent de les Arts. 

  Acte de fe explora la relació que tenim amb la tecnologia i les similituds que això té amb la religió, de les eines implicades en ambdós processos (jerarquia, simbologia i iconografia, la gestió de l'ànima, poder, arquitectura…) i l'impacte que té aquesta relació en nosaltres mateixos. La recerca pren forma de cerimònia sonora, amb Marc Vilajuana a la veu, Adrià Grandia a la viola de roda i sintetitzador modular, Carlos Martorell als sintetitzadors i artiphon, i una intel·ligència artificial entrenada amb 11.000 partitures religioses en total. 

  Finalment, l’últim diumenge de maig i també a les set de la tarda, arriba 360 Grams, un espectacle de paraula, cos i dansa, amb Ada Vilaró. 

  Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. La teva mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger: “No estic despullada tal com soc, sinó que estic despullada tal com tu em veus”. 360 grams és un projecte que neix d’una experiència personal d’Ada Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s’atreveix a compartir. 

  Més informació: www.conventarts.cat 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...