JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

ACTIVITAT SUSPESA - Quin Goig! A Santes Creus

Espectacle -
 • Calendari: 27/12/2020 12:30h - 15:00h
 • Localització: Santes Creus

  ACTIVITAT SUSPESA

  El proper diumenge 27 de desembre a les 12.30h, arriba l'espectacle musical Quin Goig, de la mà de Factoria Mascaró, un col·lectiu format per professionals de la dansa catalana en línia constant de buscar i experimentar noves formes d'aquest llenguatge.

  Música i dansa. Cos i veu. So i moviment. Cadascun d'aquests binomis és indissociable. Aquesta experiència sonora i física troba la seva expressió en un espectacle amb arrels a la tradició que furga sobre els quatre elements clàssics que forma la matèria en la concepció pitagòrica del món; terra, aigua, foc i aire. 

  El savi grec sintetitza el treball dels que l'han precedit i construeix una nova teoria que té tant de pròpia com de manllevada en el procés de plasmació. Sentint, doncs, totes aquelles experiències rebudes les reformulem en un discurs plàstic que pretén donar temps a l'esperit per contemplar el seu entorn. 

  Més informació: santescreus.cultura@gencat.cat / 977 638 329 

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...