JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

25è Aniversari de l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades

Celebració -
 • Calendari: 31/7/2021
 • Localització: Mont-ral

  Aquest any 2021 es compleixen 25 anys de la creació de l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades. Una associació que va néixer l'any 1996 de la mà d'un grup de persones que van creure necessari organitzar-se per realitzar activitats que poguessin dinamitzar culturalment a la societat vinculada en aquestes muntanyes. 

  Per celebrar aquests 25 anys, s'ha preparat per al dia 31 de juliol una festa amb diversos actes que s'adapten a les circumstàncies actuals i que tindran lloc a Mont-ral. 

  La festa donarà el tret de sortida amb una caminada circular sobre Mont-ral, passant per les Fonts del Glorieta i el Mas de Paisan.

  Més tard, a dos quarts de vuit de la tarda hi haurà el concert de Fito Luri i Meritxell Gené, dos artistes de la terra que portaran les seves cançons per a meravellar al públic. 

  Després del concert, cap a les nou del vespre, tots els assistents al concert podran degustar el pastís i el cava preparat per l'ocasió. En finalitzar, es farà el descobriment de la placa commemorativa del 25è aniversari a l'Ajuntament de Mont-ral. 

  Cap a les deu de la nit hi haurà el sopar social a l'hotel Cor de Prades. 

  Un cop finalitzat, es projectarà l'audiovisual dels 25 anys i es farà un lliurament de records. Per acabar amb la celebració, a les dotze de la nit començarà el ball al mateix restaurant amb el grup Fenya Rai!

  Més informació: www.aamp.cat.mialias.net

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...