JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

MOLÍ DEL FORT

El Molí del Fort és una associació amb el propòsit de, en primer lloc, donar més veu i visibilitat al patrimoni històric del Molí del Fort, construcció registrada al servei del Patrimoni Arquitectònic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya com a “Bé Cultural d’Interès Local”; i en segon lloc, servir a la societat en matèria de conservació i divulgació del patrimoni natural de les Muntanyes de Prades.

L’activitat principal de l'entitat és la realització de visites guiades al Molí del Fort. Aquestes visites permeten veure els diferents animals que habiten en el centre de fauna, visitar el patrimoni arquitectònic del propi Molí i gaudir del paisatge que ofereix el riu Brugent al seu pas per la finca. 

L'associació ofereix una visita guiada d' 1:30 h. aproximadament. L'activitat està destinada per a grups excursionistes, famílies i tot el públic en general. Es donarà a conèixer la història d'aquesta finca recuperada i els diferents projectes de conservació de la biodiversitat que l'entitat duu a terme al Molí del Fort.

En la visita podràs veure: molí fariner, molí paperer, piscifactoria, centre de cria del cranc de riu, colomar per l'àguila cuabarrada, centre d'acollida d'animals i la turbina hidroelèctrica centenària. 

 

Adreça: 
Molí del Fort, s/n
Telèfon: 
626 083 821
E-mail: 
molidelfort@gmail.com
Codi postal: 
43459
Web: 
https://www.molidelfort.org/

Notícies relacionades

The Royal Monastery of Santes Creus adapts to...
A new edition of the La Ruta del Cister Culture...
The Alcover Museum has a new interpretive...