JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Nova visita autoguiada a Vila-rodona

14/11/2022

Nova visita autoguiada a Vila-rodona

Vila-rodona té una nova proposta turística basada en un ruta autoguiada amb un total de dinou punts d’informació turística i dues cartelleres de gran format a l’entrada del poble. Amb aquesta inversió de gairebé deu mil euros l’Ajuntament de Vila-rodona pretén donar a conèixer el patrimoni historicocultural i natural d’aquest municipi de la comarca de l’Alt Camp.

Els punts d’informació tenen format placa (als edificis de titularitat pública) o bé format faristol (a la via pública i als edificis de titularitat privada) i inclouen un codi QR mitjançant el qual s’accedeix a la web https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-14341-cat-vila_rodona_vis...

Gràcies a aquest codi, el visitant pot accedir a la informació històrica del monument o de l’edifici i pot veure fotografies actuals d’aquest patrimoni, però també imatges antigues de l’espai.

Tant els textos com les fotografies són obra de Josep Santesmases i Ollé, autor de diversos estudis històrics i membre de diferents entitats culturals de Vila-rodona i d’algunes altres dels Països Catalans.

Més informació: https://www.vila-rodona.cat/