JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Gust de la Terra: una passejada gastronòmica per la Ruta de la pedra seca

13/05/2022

Gust de la Terra: una passejada gastronòmica per la Ruta de la pedra seca

El Gust de la Terra torna al Pla de Santa Maria el pròxim dissabte 14 de maig. Coincidint amb la celebració de la Nit dels Museus, s’ha organitzat una visita guiada a la Ruta de la Capona per veure les barraques de pedra seca, combinada amb el tast de cinc tapes preparades pel restaurant Masia del Pla i cinc vins del Celler Mas Vicenç. La iniciativa compta, també, amb la participació de l’oli El Carpi.
Es preveu un nombre de 30 participants per grup i les inscripcions es poden fer en línia a elpladesantamaria.cat o presencialment a les oficines municipals.
El preu és de 30 euros i el punt de trobada serà l’aparcament de la Ruta. Els torns seran a les set, a les vuit i a les nou del vespre i el guiatge anirà a càrrec del Servei d’Informació i Turisme de l’Alt Camp, que s’encarrega de les visites turístiques als monuments del patrimoni planenc.
El restaurant Masia del Pla ha anunciat que oferirà la majoria de tapes que es van donar a conèixer l’any passat, entre les quals hi havia una mousse d’escalivada amb anxova, carpaccio de bacallà amb tomàquet natural, hamburguesa de tataki de tonyina o ploma ibèrica amb verduretes i sobrassada.
Mas Vicenç va sorprendre tothom en la primera edició amb el seu primer “vi amb bombolles”, tal com el va presentar Vicenç Ferré, enòleg del celler. Es tractava de l’escumós Ancestral, que ara ja es comercialitza. També es van poder tastar vins com el negre Nit de Lluna, el rosat Flors i Violes o el blanc Vi del Vent, pensat per acompanyar dolços i postres.
El recorregut segueix les fites més destacades de la Ruta de la Capona però no s’atura en totes les construccions de pedra seca sinó només en les més rellevants. L’any passat cada grup va necessitar unes dues hores per completar la passejada.
Més informació: elpladesantamaria.cat
Gust de la Terra: una passejada gastronòmica per la Ruta de la pedra

Notícies relacionades

El proper dissabte 21 de maig es durà a terme...
La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins...
Vila-rodona torna a acollir activitats...