JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

NOVETAT! - Nova audioguia i signoguia del Museu d'Alcover

28/10/2022

NOVETAT! - Nova audioguia i signoguia del Museu d'Alcover

El Museu d’Alcover disposa d’un nou recurs interpretatiu: una  audioguia i signoguia per millorar l’accessibilitat a les exposicions de l’equipament municipal. Aquests recursos han estat creats en el marc del programa Visitmuseu.  Els museus de Catalunya a les teves mans, impulsat pel Departament de Cultura, i estaran a disposició del visitant perquè descobreixi la memòria de la casa noble de Ca Batistó, seu del Museu.

L’audioguia té una durada aproximada de 30 minuts i el visitant la pot escoltar de manera gratuïta des dels dispositius mòbils o amb les tauletes que hi ha disponibles al Museu.  El nou recurs interpretatiu s’ha produït en quatre idiomes i també en llengua de signes catalana.

Dues dones molt vinculades a la memòria del Museu són les protagonistes que ens guien per les diferents sales de l’exposició.  Una d’elles és la paleontòloga francesa Laureance Beltan, que ens explica les diferents peces que conformen la col·lecció paleontològica trobada a Alcover.  L’altra és la reusenca Júlia Huguet, la darrera propietària de la casa noble, que ens narra la història de Ca Batistó i el seu procés de modernització.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...