JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Festes de Sant Joan a Valls

03/06/2022

Festes de Sant Joan a Valls

Valls ha estat enguany la primera localitat en celebrar amb plenitud el retorn de les festes populars a les places i carrers, amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1. 
Ara és el torn de la Festa Major de Sant Joan. Malgrat que la ciutat no ha deixat de celebrarla de manera adaptada els dos darrers anys de pandèmia, enguany es portarà a terme sense restriccions. El Sant Joan vallenc d’enguany té alguns focus importants. 
Per una banda, el pes molt destacat de la dona creadora en la programació, en la qual s’han implicat les comissions així com el propi consistori. Algunes d’elles, com la cubanocatalana Lucrecia o les ghanesocatalanes The Sey Sisters, aporten altres valors afegits com que persones vingudes d’altres continents s’hagin arrelat a casa nostra i hi hagin desenvolupat les seves carreres professionals. 
La celebració, amb imatge gràfica traçada per mans femenines just com l’any prepandèmic 2019, també suma enguany una nova comissió Per la Diversitat Funcional, sorgida de les inquietuds i de les realitats de diferents vallenques i vallencs i acollida per l’Ajuntament. Per això, en aquest programa veureu els primers brots d’una feina d’accions i de continguts que de ben segur creixerà amb noves aportacions. Amb el desig que la pau torni. 

Per a més informació: https://www.valls.cat/images/2022/pdf/Sant_Joan_Valls_2022.pdf 

Notícies relacionades

VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
Camins km0 han preparat diverses experiències...