JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

MAS BARBAT HUTT-011952

Mas Barbat, està situat als peus de la Serra de Miramar a l'Alt Camp (Tarragona). És una vila d'estil francès amb 9 habitacions i capacitat per a 18 persones en una finca de 42 has. Molt a prop de diferents llocs d'interès turísitic i enmig de la natura.

Mas Barbat, está situado a los pies de la Sierra de Miramar en el Alt Camp (Tarragona). Es una villa de estilo francés con 9 habitaciones y capacidad para 18 personas en una finca de 42 hás. Muy cerca de diferentes lugares de interés turísitico y en medio de la naturaleza.

Mas Barbat, is located at the foot of the Sierra de Miramar in Alt Camp (Tarragona). It is a French-style villa with 9 bedrooms were it can sleep 18 people on an estate of 42 hectare. Very close from different places of tourist attractions and in the middle of nature.

Mas Barbat, est situé au pied de la Sierra de Miramar à Alt Camp (Tarragona). Il est une villa de style française avec 9 chambres et peut accueillir 18 personnes dans la maison. 42 has. Très proche de différents endroits turisitiques d´intérêt et au milieu de la nature.

Adreça:  N.240, Crta.Tarragona-Bilbao, km.26 (43811 - Figuerola del Camp)
Telèfon: 660 19 43 16 - 648 66 26 35
E-mail: info@masbarbat.com
Web: http://www.masbarbat.com/
Places: 18