JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Presentacions de llibres a l'IEV

Exposició -
 • Calendari: 3/3/2022 19:30h - 30/3/2022 19:30h
 • Localització: Valls

  S'acosta Sant Jordi i amb aquest les presentacions de llibres a la sala d'actes de l'IEV:

  Dijous, 3 de març: L’alquímia de la vida, de Coia Valls. Serà a càrrec de Mònica Socias, directora i presentadora del programa «De la mà de la cultura».
  Divendres, 4 de març: Embolicar la Troca, de Josep Maria Calbet. Volum VI de la col·lecció “El racó de les expressions”. La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Maria Martí Martí. S’escoltarà a Mònica Terribas, autora del pròleg del llibre. També el CRP de l’Alt Camp mostrarà com aprofitar “El racó de les expressions” online. Actuació musical d’Ernest Bertran homenatjant la llengua catalana. Il·lustracions: Alumnat de l’Escola d’Art i Disseny Tarragona (EADT) / Portada: JAN
  Dijous, 17 de març: Encara hi ha flors. Quan els mors no descansen en pau, de Margarida Aritzeta, a càrrec de Xènia Bussé.
  Divendres, 25 de març: No podria ser més feliç, de Josep Escarré. Obra guanyadora del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2020. Escarré és nascut a Valls i veí de Martorelles. L’autora del pròleg, Margarida Aritzeta.
  Dimecres, 30 de març: Els mites de la República, de Magí Sunyer, a càrrec de Jordi de Bofarull.

  Totes les presentacions tindran lloc a les 19:30h.

  Notícies relacionades

  Camins km0 organitza amb l'Albert Gavaldà,...
  L’Associació Terres del Gaià publica la guia...
  Els dies 24 i 25 de setembre i també el primer...