JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Nova campanya “Vine a plaça, compra al mercat”

 • Calendari: 5/5/2022 8:00h - 3/7/2022 8:00h
 • Localització: Valls

  La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls endega la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat” que es farà del 4 de maig al 2 de juliol amb l’objectiu de dinamitzar les parades del Mercat de la fruita i de la verdura i els establiments que es troben en l’entorn del mercat. Per participar-hi, cal fer sis compres en diferents parades i comerços adherits a la campanya i segellar i emplenar la butlleta de la campanya. Es pot guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100€; o un dels 3 carretons d’anar a comprar plens de productes de temporada valorats en més de 200€. 
  Els establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes i les segellaran quan el client faci una compra mínima de 5€. Per entrar al sorteig cal omplir tots els segells en tres parades del mercat i tres comerços de l’entorn del mercat i dipositar la butlleta emplenada a la urna situada a la Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, en horari de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores de dilluns a dissabte i diumenge de 10 a 14 hores. El sorteig es farà el 6 de juliol a l'Oficina de Turisme. Les persones guanyadores s'enduran un carretó d’anar comprar o una cistella amb productes de les parades del Mercat de la Fruita i la Verdura i dels comerços de l’entorn del Mercat. A més, els 500 primers participants s’enduran un davantal del Mercat de Valls. Poden adherir-se a la promoció totes les parades del Mercat de la fruita i de la verdura i els comerços que es troben en l’entorn del mercat situats al Barri Antic de Valls. Per adherir-se a la promoció com a establiment/parada participant, cal enviar un correu electrònic sol·licitant l’adhesió a la Regidoria de Comerç, a comerc@valls.cat. Els establiments comercials i parades del mercat podran inscriure’s fins el 20 de maig. 

  Notícies relacionades

  El proper dissabte 21 de maig es durà a terme...
  La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins...
  Vila-rodona torna a acollir activitats...