JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Nadal al Fortí del Rourell

Fira o mercat -
 • Calendari: 12/12/2021 11:00h - 19:30h
 • Localització: el Rourell

  El 12 de desembre arriba la màgia del Nadal al Fortí del Rourell. Us hi apunteu?

  Fira d’artesans: d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.30 h, a la plaça i a l’interior del Castell. També trobareu una zona de descans on podreu gaudir d’una xocolata ben calenta.

  Dinar a la Sala dels Nenúfars: de 14.00 a 16.00 h. El menú val 25€ i cal fer la reserva al 660 934 825 (places limitades). Es comptarà amb l’actuació de la Companyia @pepperandsouldacustico.

  I també… activitats per als petits i per als no tan petits: contacontes, pintacares, taller de manualitats amb fusta, tast de vins i moltes altres activitats.


  Col·laboradors: Fortí Rourell, Lime Comunicació, Barki Joies, Pintamones Roser Coma, Bam Bam Cakes, Yoli Animació Infantil, Illicium Aromazing Nature, Alma y Sal, Flores Montsegras, ReciclArt Cambrils, La Nit i El Dia, Vulvita Compresa de Tela, Veronica Risalde, 5 Gats, Carmen Campos.

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...