JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Mercat de Nadal a Valls

Fira o mercat -
 • Calendari: 18/12/2021 10:00h - 19/12/2021 20:00h
 • Localització: Valls

  El dissabte 18 i el diumenge 19 de desembre (matí i tarda) Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una variadíssima oferta d’arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel, productes dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tots els elements necessaris per a les festes nadalenques.

  La ciutat de Valls fa més de vuit segles que fa mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. El Mercat estarà obert dissabte de les deu del matí a les nou del vespre i diumenge de les deu del matí a les vuit del vespre i s’ubicarà al Pati, carrers del Teatre, de Jaume Huguet i de Jaume Mercadé, plaça de l’U d’Octubre, carrer de la Cort i plaça del Blat. A la plaça de l’Oli, a més, hi haurà la Mostra d’Art Jove, el dissabte al matí.

  Esteu tots convidats a gaudir del Mercat de Nadal, un mercat que obrirà el cicle de les festes nadalenques a Valls, ciutat dels Xiquets i dels calçots. A Valls hi ha Mercat i comerç, i on hi ha comerç, hi ha vida! Veniu a Valls els dies del Mercat i durant les festes de Nadal a comprovar-ho.

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...