JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

La Ruta del Cister amplia la validesa del talonari cultural

Altres activitats -
 • Calendari: 6/11/2020 13:00h - 31/12/2021 13:00h
 • Localització: Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell

  S'amplia la validesa del talonari cultural 2020 fins el 31 de desembre de 2021

  Els museus, visites guiades, espais i activitats culturals de La Ruta del Cister han acordat ampliar la validesa dels descomptes del Talonari Cultural 2020 fins el 31 de desembre de 2021, a causa de l'actual escenari derivat de la Covid-19.

  El Talonari Cultural de la Ruta del Cister 2020 ofereix 35 vals de descompte 2x1 i visita gratuïta per descobrir el territori Cister a través de visites guiades, visites lliures o autodidàctiques i activitats.

  És una eina per donar a conèixer el ric patrimoni de les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell més enllà dels monestirs cistercencs, i posicionar La Ruta del Cister com a destinació cultural de referència. És el tercer any que s'edita i és una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels agents culturals públics i privats que hi participen.

  El Talonari Cultural et permet estalviar prop de 150€ per parella en la visita a 35 espais diferents, 7 a l'Alt Camp, 16 a la Conca de Barberà i 12 a l'Urgell.

  Es pot trobar gratuïtament a les oficines comarcals de turisme de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell; a les oficines municipals de turisme d'Agramunt, Bellpuig, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Tàrrega, Vallbona de les Monges, Valls, Verdú i Vilagrassa. Als punts d'informació turística d'Alcover i Nulles. I també als establiments turístics com els museus i espais visitables que hi participen, als allotjaments, cellers, entre d'altres. 

  Notícies relacionades

  Després d’un 2020 en què no es van poder portar...