JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

La Fira del Vent al Pla de Santa Maria

Fira o mercat -
 • Calendari: 17/10/2020 - 18/10/2020
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  Lamentablement, degut a la greu situació provocada per la pandèmia, en la que ja ens trobem de ple en la segona onada, la Fira del Vent 2020 queda ajornada.

   

  Els dies 17 i 18 d’octubre arriba la Fira del Vent al Pla de Santa Maria. Enguany, degut a la pandèmia, el programa serà diferent i tindrà com a activitat principal una exposició que recorrerà diversos moments i elements de la Fira al llarg dels anys.

  L’exposició estarà situada al recinte firal dels darrers anys, les naus de l’antiga fàbrica tèxtil Martí Llopart i Trenchs. Es podrà visitar només el dissabte 18 d’octubre a la tarda i el diumenge 19 al matí. Per accedir-hi caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament i el recorregut es farà en grups reduïts, atenent al que marquin les autoritats sanitàries.

  A més de l’exposició, el programa també inclou una encesa i carretillades dels diables del Pla. Aquest acte es farà el dissabte a les 21.30 al Parc La Fàbrica i el públic, que s’haurà d’inscriure prèviament, estarà assegut i respectant la distància de seguretat tant entre els assistents com amb les espurnes dels diables.

  En aquesta edició, la Fira del Vent també renova el seu logotip, amb una imatge creada pel planenc Jordi Buldó. El nou logo representa el vent amb un remolí i sembla retrocedir en el temps per recuperar l’esperit de la primera imatge de la Fira, mentre que la diversitat de colors és la metàfora de la varietat d’activitats que s’hi apleguen.

   

  Més informació: http://www.elpladesantamaria.cat/

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...