JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Fira Agropecuària de Vila-rodona

Fira o mercat -
 • Calendari: 5/11/2021 8:30h - 8/11/2021 21:30h
 • Localització: Vila-rodona

  Torna la Fira Agropecuària de Vila-rodona, que enguany arriba a la 628a edició! I torna amb nous actes per tal de fer-la més atractiva per tothom, però sense deixar de banda els elements més tradicionals.

  Els vila-rodonins i també els veïns de l’Alt Camp i de la demarcació de Tarragona podran tornar a participar en aquesta activitat tan especial del calendari de tardor.

  El pregoner de la Fira serà el Dr. Joaquim Pallejà i, entre les diverses activitats d’aquest any, destaca la Nit Jove, un acte pensat per al jovent no només del poble sinó també per a tots aquells joves de l’Alt Camp que s’animin a participar-hi ja que es pretén que aquesta activitat es consolidi i es pugui mantenir en les properes edicions de la Fira.

  D’altra banda, també cal destacar les dues exposicions que es podran visitar coincidint amb la Fira i que porten per títol “Darrere el taulell. 50 anys de botigues a Vila-rodona”, del Centre d’Estudis del Gaià, i “Pintures en temps de pandèmia”, de Millán Martínez.

  La Gala de Màgia serà una altra de les activitats destacades de la Fira, i l’organització està convençuda que serà un espectacle inoblidable. I, com no podia ser d’una altra manera, també es recupera la diada castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una cita imprescindible per al món casteller ja que es tracta de la darrera ocasió de veure les colles vallenques en aquesta temporada tan curta a causa de la pandèmia. Així mateix, torna la tradicional fesolada popular i l’esmorzar de taverna.

  Diversos espectacles musicals i les activitats adreçades als infants tanquen un programa que vol recuperar l’essència de la Fira Agropecuària.

   

  Més informació: http://www.vila-rodona.cat/

   

  Documents associats: 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...