JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Dibuix i narrativa al Concurs de Sant Jordi d'Alcover

 • Calendari: 23/4/2021
 • Localització: Alcover

  Alcover convoca la vintena edició del Concurs de Sant Jordi, que en aquesta ocasió inclou dues modalitats: dibuix i narrativa en català. Les bases del Concurs organitzat per la Biblioteca Municipal d'Alcover es podran recollir a la pròpia Biblioteca i al Punt d'Informació Juvenil.

  El concurs aplega les modalitats de dibuix, adreçada als nens i nenes de 3 a 8 anys, i de narrativa en català adreçada a joves de 9 a 12 anys. Pel que fa a la modalitat de dibuix, el tema d'aquest any són els rentadors del portal de Sant Miquel i les obres que optin al concurs s'hauran de presentar en un full de mida Din-A4.

  Pel que fa a la modalitat de narrativa, les obres que s'hi presentin han d'estar escrites en català amb ordinador i no poden superar l'extensió de dos fulls. La temàtica és lliure.

  El termini de lliurament dels treballs és dilluns 12 d'abril. Les obres caldrà presentar-les amb un pseudònim al PIJ o a la Biblioteca. Les obres guanyadores es donaran a conèixer el divendres 23 d'abril. 

  Més informació i bases: www.alover.cat

  Notícies relacionades

  Apunt d’entrar a l’abril es pot dir que ens...
  ENCETEM L’ANY 2021 AMB LES CARTELLERES D’...