JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Concert Escolania de Montserrat a Valls

 • Calendari: 27/1/2023 20:00h
 • Localització: Església de Sant Joan Baptista de Valls

  L'escolania de Montserrat farà un nou concert a Valls, el dia 27 de Gener a l'església de Sant Joan, acompanyada de l'orgue de la ciutat.

  Aquest concert estava previst fer-se l'any 2021, en el marc de les Festes Decennals de la Candela i dins dels actes d'inauguració de l'orgue de Valls. La pandèmia va obligar a reduir els actes previstos en les decennals i el concert es va cancel·lar.

  Dos anys després, coincidint en el segon aniversari de l'estrena de l'orgue, i en el marc de la celebració anual de la Festivitat de la Mare de Déu de la Candela, s'ha tornat a programar.  Un concert amb un gran protagonisme de l'orgue, motiu de la seva vinguda.  El programa s’iniciarà amb una peça de Cant gregorià i anirà avançant, fent un recorregut al llarg del temps, fins arribar a una peça contemporània del compositor Bernat Vivancos. No hi faltaran peces del Llibre Vermell, del segle XIV, ni de la prestigiosa escola montserratina amb obres de dels pares Anselm Viola, Àngel Rodamilans i Irineu Segarra.  Tampoc hi faltarà la coneguda peça de Pau Casals «Nigra Sum».

  Mercè Sanchis acompanyarà a l’Escolania a l'orgue. I seran dirigits per Llorenç Castelló.

  L'últim concert de l'Escolania a Valls va ser l'any 2007, ara fa quinze anys. Va ser un concert a benefici de les obres de restauració de l'església de Sant Joan.

  Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a la Parròquia de Sant Joan abans i després de les misses i de dimarts a dissabte de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, per internet a Codeticket  i també el mateix dia del concert a les portes de l'església.

  Notícies relacionades

  Com cada any, el darrer diumenge de gener Valls...
  Vila-rodona té una nova proposta turística...