JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Cicle de Teatre del Pla de Santa Maria

 • Calendari: 5/2/2023 18:00h
 • Localització: Sala Parroquial

  El Pla de Santa Maria acollirà la representació, dins el Cicle de Teatre 22-23, de l’obra El pati de l’Himàlaia.


  L’obra es podrà veure el diumenge 5 de febrer, a les sis de la tarda, a la Sala Parroquial. Es tracta d’un muntatge original de Josep Maria Rovira, amb guió de Marta Aringo i representat pel grup Rovirock Produccions, d’Alcover.


  Dues famílies veïnes es barallen, a banda i banda d’un curiós celobert, pel premi d’un concurs musical que es fa a la ràdio. Però el concurs ben aviat deixarà de ser el fil conductor de l’obra ja que una capseta i un secret provocaran un inesperat gir dramàtic dels fets.


  Les entrades es podran adquirir en línia a elpladesantamaria.cat; de forma presencial, a l'Ajuntament (en horari d'atenció al públic), i a les taquilles de la Sala Parroquial, el mateix dia de la funció. Preu: 5 euros. Més informació: http://www.elpladesantamaria.cat/

  Notícies relacionades

  Com cada any, el darrer diumenge de gener Valls...
  Vila-rodona té una nova proposta turística...