JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Caminades Coneguem Puigpelat

Altres activitats -
 • Calendari: 21/5/2021 10:15h - 18/6/2021 10:15h
 • Localització: Puigpelat

  La Regidoria de Cultura de Puigpelat ha obert un cicle de caminades populars per diferents punts d’interès del terme municipal. La finalitat de les caminades és conèixer millor el terme municipal, el seu patrimoni i la història local. La primera caminada es va portar a terme el 21 de maig i és previst que el cicle s’allargui fins al 18 de juny.

  Són caminades que estan obertes a tots els públics,  que cobreixen diverses distàncies, però assequibles per a tothom que tingui ganes de conèixer millor el poble de Puigpelat i gaudir dels meravellosos espais que l’envolten.

  Des del Servei Comarcal de Turisme de l’Alt Camp us animem a inscriure-us-hi. Ben segur que descobrireu racons que no us deixaran indiferents.

   

  Més informació: http://www.puigpelat.altanet.org/

   

  Notícies relacionades

  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...
  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  El Reial Monestir de Santes Creus acollirà...