JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Benvinguts a Pagès, La festa

Fira o mercat -
 • Calendari: 1/10/2021 13:00h - 3/10/2021 13:00h
 • Localització: Alt Camp

  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de setmana en què les explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats, les barques i els obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

  El festival, que es portarà a terme el primer cap de setmana d’octubre es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries.

  Després d’un any 2020 en què la pandèmia va obligar a realitzar aquesta festa de forma virtual, enguany torna de la forma habitual i complint les mesures sanitàries del moment. Així doncs, per tal de garantir la màxima seguretat, cal reservar prèviament les visites a través de la mateixa web del festival.

  Pel que fa a l’Alt Camp hi participen un total de deu establiments, dividits en explotacions, restaurants i allotjaments. Pel que fa a les explotacions hi ha el Celler Dasca Vives, el celler Vinya Janine, i Mel el Remei. Els restaurants són: Mas Pla Restaurant, Masia del Pla, Quinta Forca, Restaurant Catalunya i Restaurant Casa Fèlix. En quant a allotjaments Mas Rossell i Rural Jordà. També, com a activitat complementària hi participa Experiències Rurals.

   

  Més informació: www.benvingutsapages.cat

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...