JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Alcover obre les portes el MiMo: de molí paperer a mirador de la Vall del Glorieta

Exposició -
 • Calendari: 3/6/2022 10:15h - 30/6/2022 10:15h
 • Localització: Alcover

  Els diumenges 12 i 16 de juny, de 10h a 13h, vine a gaudir del MiMo, amb visites comentades gratuïtes a aquest antic molí paperer rehabilitat. El Molí de Dalt de Mas de Forès és un antic edifici que gràcies a un laboriós treball de restauració s’ha recuperat dotant-lo d’una nova funcionalitat. 
  Un centre d’interpretació que permet obrir la ment del visitant a reflexionar sobre com és d’important recuperar i mantenir l’equilibri sistèmic que durant segles ha caracteritzat la Vall del riu Glorieta. Una mirada a la vall en profunditat i d’aquesta manera fer valdre el seu passat, però també el seu valuós present, en clau de futur. 
  L’entrada general al MiMo és de 2€. Exceptuant els alcoverencs i alcoverenques que tenen l’accés gratuït i també els usuaris del pàrquing de Mas de Forès. 

   

  Per a més informació: http://museualcover.com/inauguracio-mimo-el-mirador-del-moli-de-la-vall/

  Notícies relacionades

  Camins km0 organitza amb l'Albert Gavaldà,...
  L’Associació Terres del Gaià publica la guia...
  Els dies 24 i 25 de setembre i també el primer...